Returer / Reklamation

VAD HAR NI FÖR RETUR POLICY?

Hos oss har du alltid 14 dagars öppetköp. Det betyder att vi accepterar byten och återköp på alla våra produkter från det att du mottagit din leverans. Alla storleksbyten är gratis returfrakt, och vill du göra en ren retur betalar du 79 kronor för fraktkostnaden. Kontakta oss för att få en returfraktsedel. Kunder utanför Sverige och Finland ombesörjer själv returfrakt.

Våra enda regler är följande:

  • Alla Elly Pistol produkter måste returneras i originalförpackning, helt oanvända, de får inte ha tvättats eller använts på något sätt. Alla hangtags och prislappar måste vara intakta, och du måste skicka tillbaka varorna i samma förpackning som de kom.
  • Returkostnaden står kunden för.
  • Om du bara vill du byta storlek eller till en annan modell lägger du enkelt en helt ny order på det så skickar vi ut det på en gång.


HUR GÖR JAG FÖR ATT RETURNERA?

  • Returer är väldigt enkelt. Fyll bara i vårt kontaktformulär, eller maila oss på help@ellypistol.com. Glöm inte ange ditt ordernummer. Vi kommer sedan att maila dig en returfraktsedel och all information du behöver för att returnera inom 24h måndag- fredag.
  • OBS! Skicka inga returer till oss förrän vi har mailat dig. Du kan inte frankera paketet själv, utan du måste använda returfraktsedeln som vi mailar till dig.
  • Det är också VÄLDIGT VIKTIGT att du skickar med följesedeln som kom med din leverans. Utan följesedeln kan vårt lager inte behandla din retur.
  • Du måste ha lämnat in ditt paket till posten senast 14 dagar räknat från den dagen du mottog leveransen. 
  • Har du inte fått svar av oss inom 24 timmar? Kolla om vårt mail kan ha hamnat i din skräppost.
  • Strids våra retur kriterier så tillkommer extra avgift på 79 sek utöver returfrakt, maila oss för att få dessa kriterier eller släng ett öga på returformuläret du mottog i ordern.

 

Reklamation?

Vid reklamation måste man kontakta oss via kundtjänst så vi kan se vad som är fel och sedan hjälpa dig vidare. Maila oss till help@ellypistol.com med bild och ditt order id.

 

FAQ RETURER

FRAKTVART SKA JAG SKICKA MIN RETUR?

Vi har ett lager i södra Sverige som tar hand om alla våra returer.Så snart du har fyllt i returformuläret ovan kommer vi att maila dig adressen och all information du behöver.

KOSTAR DET NÅGOT ATT BYTA STORLEK?

Vid byte kan en eventuell frakt tillkomma om ordern ej överskrider 799 sek. Byten hos oss är det fri från returfrakt!
Hur?

Du lägger själv en helt ny beställning på www.ellypistol.com på det du önskar byta till och betalar precis som vanligt.

Så fort vi mottagit din retur kommer vi att återbetala det du skickat oss i retur.

Om du har några frågor får du gärna maila oss på help@ellypistol.com så hjälper vi dig så fort vi kan.

JAG HAR FYLLT I FORMULÄRET MEN JAG HAR INTE FÅTT NÅGOT SVAR?

Det kan ta upp till 24 timmar innan vi hinner svara dig. Har du inte fått svar inom 24 timmar så kolla i din skräppost. Ibland hamnar vårt mail där istället för i din inkorg.

KOMMER JAG FÅ TILLBAKA FRAKTKOSTNADEN?


Vi återbetalar fraktkostnaden som du betalade till oss, men du kommer att bli debiterad för returkostnaden.

Extra avgifter som eventuellt tillkommer pga av fakturaavgift eller tull och moms om paketet skickats utomlands återbetalas inte.

Vid storleksbyten betalar du inte för returen.

NÄR FÅR JAG TILLBAKA PENGARNA?

Vi återbetalar pengarna för din retur så snart som möjligt, senast 14 arbetsdagar från det att vi mottagit returen.

Obs! Extra avgiter som eventuellt tillkommer pga av fakturaavgift eller tull och moms om paketet skickats utomlands etc återbetalas inte.

Vi kommer att återbetala kostnaden för själva produkterna men returfrakten står kunden för.

Elly Pistol är inte ansvariga för produkter som eventuellt kommit på villovägar under returtransporten.

JAG HAR TAPPAT BORT MIN FÖLJESEDEL, KAN NI SKICKA EN NY?

Självklart kan vi fixa det. Maila oss på help@ellypistol.com så hjälper vi dig. Du kan också logga in på Mina Sidor, klicka på din order och skriva ut din Order bekräftelse.

HAR NI MOTTAGIT MIN RETUR?

Vi försöker vara så snabba som möjligt, men det kan ta upp till 2 veckor innan vi hunnit behandla din retur.

Detta beror på vilken tid på året det är och om vi för tillfället har extra stort intresse av våra produkter. När vi har behandlat din retur kommer vi att kontakta dig via email. Vänligen vänta 2 veckor innan du kontaktar oss.