15% på ditt första köp

Få de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden och inspiration. Signa upp nu så får du dessutom 15% rabatt på ditt första köp!

YGN5NRC
Använd kod
CO-ORDS: Buy a set and get 15% off

Returer

VAD HAR NI FÖR RETUR POLICY?

Hos oss har du alltid 14 dagars öppetköp. Det betyder att vi accepterar byten och återköp på alla våra produkter inom 14 dagar från det att du mottagit din leverans. Alla storleksbyten är gratis returfrakt, och vill du göra en ren retur betalar du 79 kronor för fraktkostnaden. Kontakta oss för att få en returfraktsedel. Kunder utanför Sverige ombesörjer själv returfrakt.

Våra enda regler är följande:

  • Alla Elly Pistol produkter måste returneras i originalförpackning, helt oanvända, de får inte ha tvättats eller använts på något sätt. Alla hangtags och prislappar måste vara intakta, och du måste skicka tillbaka varorna i samma förpackning som de kom.
  • Returkostnaden står kunden för.
  • Om du bara vill du byta storlek eller till en annan modell lägger du enkelt en helt ny order på det så skickar vi ut det på en gång.


HUR GÖR JAG FÖR ATT RETURNERA?

  • Returer är väldigt enkelt. Fyll bara i vårt kontaktformulär, eller maila oss på help@ellypistol.com. Glöm inte ange ditt ordernummer. Vi kommer sedan att maila dig en returfraktsedel och all information du behöver för att returnera inom 24h måndag- fredag.
  • OBS! Skicka inga returer till oss förrän vi har mailat dig. Du kan inte frankera paketet själv, utan du måste använda returfraktsedeln som vi mailar till dig.
  • Det är också VÄLDIGT VIKTIGT att du skickar med följesedeln som kom med din leverans. Utan följesedeln kan vårt lager inte behandla din retur.
  • Du måste ha lämnat in ditt paket till posten senast 14 dagar räknat från den dagen du mottog leveransen.
  • Har du inte fått svar av oss inom 24 timmar? Kolla om vårt mail kan ha hamnat i din skräppost.

 

FAQ RETURER

FRAKTVART SKA JAG SKICKA MIN RETUR?

Vi har ett lager i södra Sverige som tar hand om alla våra returer.Så snart du har fyllt i returformuläret ovan kommer vi att maila dig adressen och all information du behöver.

KOSTAR DET NÅGOT ATT BYTA STORLEK?

Nej, självklart inte. Byte av storlek kostar dig ingenting. Vi står för returen och vi återbetalar alla dubbla kostnader inklusive eventuella dubbla fraktkostnader vid byte.
Hur?

Du lägger själv en helt ny beställning på www.ellypistol.com på det du önskar byta till och betalar precis som vanligt. Sedan fyller du i vårt kontaktformulär, eller mailar oss ditt ordernummer till help@ellypistol.com. Då kommer vi maila en fri returfraktsedel till dig.

Så fort vi mottagit din retur kommer vi genast att återbetala ALLT på den första ordern inklusive frakt. Då kommer du totalt sett endast ha betalat för en order och en frakt, inget mer

Om du har några frågor får du gärna maila oss på help@ellypistol.com så hjälper vi dig så fort vi kan.

JAG HAR FYLLT I FORMULÄRET MEN JAG HAR INTE FÅTT NÅGOT SVAR?

Det kan ta upp till 24 timmar innan vi hinner svara dig. Har du inte fått svar inom 24 timmar så kolla i din skräppost. Ibland hamnar vårt mail där istället för i din inkorg.

KOMMER JAG FÅ TILLBAKA FRAKTKOSTNADEN?


Vi återbetalar fraktkostnaden som du betalade till oss, men du kommer att bli debiterad för returkostnaden.

Extra avgifter som eventuellt tillkommer pga av fakturaavgift eller tull och moms om paketet skickats utomlands återbetalas inte.

Vid storleksbyten betalar du inte för returen.

NÄR FÅR JAG TILLBAKA PENGARNA?

Vi återbetalar pengarna för din retur så snart som möjligt, senast 14 arbetsdagar från det att vi mottagit returen.

Obs! Extra avgiter som eventuellt tillkommer pga av fakturaavgift eller tull och moms om paketet skickats utomlands etc återbetalas inte.

Vi kommer att återbetala kostnaden för själva produkterna men returfrakten står kunden för.

Elly Pistol är inte ansvariga för produkter som eventuellt kommit på villovägar under returtransporten.

JAG HAR TAPPAT BORT MIN FÖLJESEDEL, KAN NI SKICKA EN NY?

Självklart kan vi fixa det. Maila oss på help@ellypistol.com så hjälper vi dig. Du kan också logga in på Mina Sidor, klicka på din order och skriva ut din Order bekräftelse.

HAR NI MOTTAGIT MIN RETUR?

Vi försöker vara så snabba som möjligt, men det kan ta upp till 2 veckor innan vi hunnit behandla din retur.

Detta beror på vilken tid på året det är och om vi för tillfället har extra stort intresse av våra produkter. När vi har behandlat din retur kommer vi att kontakta dig via email. Vänligen vänta 2 veckor innan du kontaktar oss.