WINTER SALE - UPP TILL 70% RABATT Fria storleksbyten | Betala med Klarna

Frakt & Leverans

FRAKT

Frakten inom Sverige kostar 49 kr och läggs på din beställning i kassan. Beställer du för 799 kr eller mer är frakten alltid gratis. Storleksbyte eller byte av vara är också alltid gratis vid första bytet.

LEVERANSTID

Leveranstid inom Sverige är 2-3 dagar. Under november och december månad, kan längre levernstid krävas.

Vi skickar din beställning med PostNord eller DHL och ditt paket levereras till din brevlåda eller till närmsta ombud.

Du aviseras per sms eller ett mail när ditt paket är redo för upphämtning.

Under röda dagar och lansering av nya kollektioner kan leveransen ta lite längre tid än vanligt.

För kunder utanför EU: Eventuella tullavgifter betalas av dig som kund.

HAR NI NÅGON BUTIK?

Elly Pistol är ett onlinebrand och vår butik www.ellypistol.com är det enda stället i hela världen som du kan köpa äkta Elly Pistol kläder.

VAD ÄR EN FÖRHANDSBESTÄLLNING / PRE-ORDER?

En förhandsbeställning betyder antingen att det är en helt ny vara på gång in, eller att en specifik vara sålde slut väldigt snabbt och på grund av stort intresse ifrån våra kunder har vi beslutat att tillverka ett fåtal extra.


Om du lägger en förhandsbeställning reserverar du en av dessa och är därmed garanterad att få tag i ett exemplar innan det säljer slut igen. Så snart varan kommer till vårt lager kommer din beställning att skickas ut till dig.

MIN BESTÄLLNING HAR INTE KOMMIT

Har din beställning inte kommit trots att det gått flera dagar? Don't worry! Vi hjälper dig. Kontakta oss, och uppge ditt ordernummer till help@ellypistol.com.


Antagligen ligger paketet redan och väntar på att du ska hämta upp det men ibland så missar PostNord/DHL att avisera dig som mottagare. Kolla om du fått ett SMS, email eller brev-avi från PostNord eller DHL.

JAG HAR INTE FÅTT NÅGON ORDERBEKRÄFTELSE

Om du inte har fått någon orderbekräftelse ifrån Elly Pistol så kolla i din skräppost. Ibland hamnar mailet där istället. Om du fortfarande inte hittar något så kontakta oss på help@ellypistol.com så ska vi se vad som kan vara fel.

KAN JAG AVBESTÄLLA MIN ORDER?

Vi packar och skickar ut alla beställningar väldigt fort, så vill du avbeställa din order måste du kontakta oss på en gång. Du kan avboka din beställning så länge vi inte hunnit skicka den eller din faktura, men är den utskickad så kommer det att hanteras som en retur.

OUTHÄMTADE PAKET

Paket som inte blivit uthämtade innebär att PostNord tar ut en extra kostnad på 179 kr som du som kund står för. Denna kostnad plus returfrakt tillbaka till Elly Pistol kommer att debiteras dig som kund om du inte hämtar ut ditt paket.

KAN JAG ÄNDRA LEVERANSADRESS?

Vi packar och skickar ut alla beställningar väldigt fort, så vill du ändra adress måste du kontakta oss på help@ellypistol.com så snabbt du kan efter lagd beställning. Du kan ändra adress på din beställning så länge vi inte hunnit skicka den.