15% på ditt första köp

Få de senaste nyheterna, exklusiva erbjudanden och inspiration. Signa upp nu så får du dessutom 15% rabatt på ditt första köp!

YGN5NRC
Använd kod
CO-ORDS: Buy a set and get 15% off

FAQ

Här på FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna som våra kunder ställer. Här kan du snabbt hitta svar på frågor som du har innan eller efter din beställning. Om du däremot inte hittar svar här så kan du alltid kontakta vår kundservice på help@ellypistol.com

 

RETUR, REKLAMATION & ÅTERBETALNING

  • 14 dagars öppet köp
  • Alla storleksbyten är gratis första gången
  • Returer efter 14 dagar står du som kund i Sverige för, 79 kronor.
  • Kunder utanför Sverige ombesörjer själva returfrakten.
  • Reklamation görs till vår kundservice help@ellypistol.com
  • Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka produkterna

 

ÅNGRA BESTÄLLNING

Om du vill ångra en beställning som du precis gjort maila help@ellypistol.com med ordernummer på beställningen som du vill stoppa.
Om du köpt en vara inom 14 dagar  som nu är billigare än när du köpte så kan du maila vår kundtjänst help@ellypistol.com och i bästa fall få tillbaka mellanskillnaden.

 

LEVERANS OCH FRAKTKOSTNAD

Frakten inom Sverige kostar 49 kr kronor och läggs på din beställning i kassan. Beställer du för 799 kr eller mer är frakten alltid gratis.

Leveranstiden inom Sverige är 1-3 dagar. Vi skickar din beställning med PostNord eller DHL och ditt paket levereras till din brevlåda eller till närmsta ombud.

Har din beställning inte kommit trots att det gått flera dagar? Don't worry! Vi hjälper dig. Först kan du kolla efter ett mail från oss med en spårningslänk för att se vart ditt paket är. Länken skickas så fort din beställning är skickat från vårt lager. Om du inte fått spårningslänken, kontakta oss! Uppge ditt ordernummer som du fick i ditt bekräftelsemail när du la din order.

 

BETALNING

  • Med Klarna. kan du välja att betala direkt, betala senare eller dela upp din betalning.
  • Betala enkelt och snabbt med Swish, snabbaste överföringen av alla alternativ.
  • När du betalar med PayPal så står dom för returen om registrerar på deras sajt. Läs mer på https://www.ellypistol.com/info/paypal/.

 

STORLEKSGUIDER

Om sizeguiden inte hjälper dig och du fortfarande är osäker på vilken storlek du ska välja?
Maila vår kundservice på help@ellypistol.com så hjälper vi dig på bästa sätt.

 

PRESENTKORT

Välj summa och fyll enkelt i din email i kassan. Vi kommer maila detta snyggt designade virtuella presentkortet inom några timmar och du slipper vänta på frakt. Presentkortet är giltigt i vår shop under 1 år och levereras via e-post.
 

SAMARBETEN

Är du en influenser med få eller många följare? Vi samarbetar med både stora och små influensers och är alltid intresserade av nya profiler med grym stil och smak. Vill du samarbeta med oss på Elly Pistol? Kul! Kontakta oss på help@ellypistol.com så hittar vi säkert ett bra samarbete. Har du idéer på nya sätt att samarbeta så tar vi tacksamt emot det förslaget också!

 

Pre-loader